14:30

Gränna AIS

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - Gränna AIS

Oavgjort i serie Röd 2 mot Gränna 4-4 (1-1,2-2,1-1) efter en stenhård tuff match med skyhögt tempo. Som siffrorna visar var det jämnt och tätt, Gränna ledde dock med 3-1 i slutet av period två, men en riktig forcering ledde fram till 3-3 innan periodslut. I sista tar Gränna ledningen igen men vi kvitterar direkt till 4-4 i mitten av perioden. Inga mer mål efter detta, men chanser saknades inte.

Som sagt en riktig kanonmatch, vi var väl det lite mer spelförande laget medans Gränna backade hem lite och satsade på kontringar. Känns som att flera av deras mål sker på misstag av oss eller när vi missar i passningarna när vi är på väg framåt. Sen utan att ha koll tror jag vi hade minst dubbelt så många skott på mål än vad de hade. Men vi får vara nöjda med oavgjort ändå då Gränna var riktigt bra de också. En mycket spännande match!